2018. február 6., kedd

Sziasztok!
Nemrégiben elindult nálunk is a Kézápoló és Műkörömépítő OKJ tanfolyam.
https://goldnails.eu/oktatasok/

 Ennek kapcsán merült fel a tanulókban a következő költői kérdés:


HOGYAN LESZ MŰKÖRÖM MODELLEM?

Ez a kérdés mindenkiben felmerül, aki jelentkezik a tanfolyamra. Nem kell nagyon ráparázni a dologra. Az a tapasztalatunk, hogy végül mindenkinek lesz modellje a kellő időben. Bár tudom, hogy ez az elején nem túl megnyugtató érv.
Az egyik jó dolog a modellkeresésben, hogy a legjobb kezdő tapasztalat a jövőbeni vendégkörkereséshez is.
Amiket tanácsolni tudunk:
-          Első nekifutásra, a baráti körödben keress erre alkalmas partnert. Egyébként kecsegtető mindenki számára az „ingyen és bérmentve” köröm. Bár az idejével és a türelmével fog fizetni.
-          Ha nem rokonszenves az első körben említett lehetőség, a családban is lehetnek vállalkozó szellemű lányok – fiúk, asszonyok – férfiak. Itt megemlítem, hogy nagyon sokszor férfiak is bevállalják ezt, és igen jó hangulatban telnek az ilyen oktatások.
-          tágítsunk a körön, ha más megoldásra van szükséged. Belép a képbe a különböző fórumok lehetősége. Facebook csoportokban is kereshetsz, vannak kifejezetten műköröm modellkeresésre alakult fórumok. Műkörmös csoportokban is, akár adok – veszek csoportokban is kereshetsz. A jelentkezők megbízhatóságát viszont neked kell tesztelned.
-          Előny, ha idegenen gyakorolsz, mert tuti a legjobbat fogod kihozni magadból!
-          Gyakorolhatsz a saját kezeden is, hiszen az esetek 99,99 + 0,01 százalékában kéznél van :)
-          Szóba szokott jönni a gyakorló ujj (mű ujj, gyakorló kéz) is. Bár az oktatók nagyon nem szeretik, okkal.  És ha minden kötél szakad, akkor talán elfogadható, de le kell, szögezzem, a helyes bőrkivágást nagyon nehéz, sőt mi több, lehetetlen rajta gyakorolni.
-          És végül, de nem utolsó sorban, ott van még a padtársad, akivel gyakorolhattok egymás kezén.
Szóval rengeteg modellkeresési lehetőség van. És ha véletlenül nem jön el a tutira leegyeztetett modelled, akkor sincs nagyon nagy baj, mert tudod fejleszteni az elméleti tudásod a felszabadult idődben :)
Sok sikert kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése